I.C.E. Transport Hungary Kft.

I.C.E. Transport Hungary Kft.

logo Tudj meg többet  
stacked

I.C.E. Transport Hungary

I.C.E. Transport Hungary

Az 1996-ban, NVOCC-ként alapított ICE Transport Hungary Kft. egyik fő tevékenységi területe a tengeri szállítmányozás, kiemelt jelentőséggel az Egyesült Államok és Európa között.

I.C.E. mint Ügynök

Cégünk 2001 óta a Eurogate Intermodal GmbH képviseleteként kínál vasúti konténerszállítást irányvonaton Budapest és az észak-német kikötők között.

Tudj meg többet →
Közúti szállítmányozás alternatívája

Irányvonatainkon 45’ konténerek szállítása is lehetséges, melyet a hagyományos közúti ponyvás forgalom alternatívájaként is kínálunk.

I.C.E. Transport mint NVOCC

Magyarország egyik első hajó nélküli hajóstársaságaként (NVOCC) az I.C.E. egyik fő tevékenységi területe komplett konénerek (FCL) szállítása az észak-atlanti forgalomban. AZ I.C.E. csoport és partnereink révén a világ gyarkorlarlatilag valamennyi nagy kikötőjéből kínálunk elhajózást és egyéb kikötői szolgáltatásokat.

Megoldást tudunk nyújtani túlsúlyos szállítmányok esetén az Egyesült Államok és Kanada területén

Általánosan elterjedt vélemény, hogy az Egyesült Államokban nem lehet túlsúlyos konténereket szállítani. Jóllehet, az erre vonatkozó szabályozások nem sokban külnböznek azoktól, melyek Magyarországon, vagy Európában érvényben vannak. A megengedett tengelyenkénti súlyterhelés túllépésénél beszélhetünk túlsúlyos szállítmányról. A problémát az jelenti, hogy ezek a szabályozások államonként eltérőek, az amerikai hatóságok pedig szigorúan ellenőrzik az esetleges súly túllépéseket, és az ebből fakadó büntetések a több ezer dollárra is rúghatnak. Hosszú évtizedek tapasztalatával a birtokunkban megoldást tudunk kínálni az ilyen esetekre, kiválasztva a megfelelő útvonalat, szállítóeszközöket, konténer típusokat, rakodási tervet készítve követjük az előírásokat, miközben kedvező díjakon tesszük lehetővé, hogy minél több áru kerüljön a konténerbe. Amennyiben a szállítmány jellege megengedi ügyfeleinknek kikötőig érvényes ajánlatot adunk, akár közúti utánfutással kiegészítve. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a szállítmány kevesebb konténerben is elszállítható legyen, így csökkentve a költségeket.

Általánosan elterjedt vélemény, hogy az Egyesült Államokban nem lehet túlsúlyos konténereket szállítani. Jóllehet, az erre vonatkozó szabályozások nem sokban külnböznek azoktól, melyek Magyarországon, vagy Európában érvényben vannak. A megengedett tengelyenkénti súlyterhelés túllépésénél beszélhetünk túlsúlyos szállítmányról.

Túlméretes szállítmányokat is mozgatunk, valamint előkészítjük ezen szállítmányokat a tengeri szakaszra

Magyar ügyfeleink gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy az Egyesült Államokban vagy Kanadában vásárolt gépek előfutása nem megoldott a hajóssal kötött megállapodás alapján. A hajóstársaságok ragaszkodnak a megállapodásban leírtakhoz, míg a vevő azt várja, hogy a szállítmányt egyszerűen csak felvegyék, és elindítsák, noha a szállítmány nincs megfelelően előkészítve a tengeri szállításra. Ilyen esetekben az I.C.E. megoldást nyújt, onnantól kezdve, hogy az árut alvázra vesszük, előkészítjük a tengeri szakaszra (rögzítés, csomagolás), gondoskodunk a konténerbe történő szakszerű berakodásról, vagy RO-RO hajóra történő berakásról.

Az I.C.E. Transport Hungary Kft. 2001 óta látja el a Eurogate Intermodal GmbH magyarországi képviseletét (Eurogate EUROGATE intermodális).

Direct link between Hamburg/Bremerhaven as well as Wilhelmshaven and Budapest

Generating up to weekly six (non-stop) departures

Normal, Dangerous and live Reefer containers

Customized Intermodal

Customer Orientation and personal consulting are our hallmarks

High degree of flexibility

Optimization of capacity

International Road Transportation

Az I.C.E. Transport Hungary Kft. 2001 óta látja el a Eurogate Intermodal GmbH magyarországi képviseletét (eurogate.de).

Direct link between Hamburg/Bremerhaven as well as Wilhelmshaven and Budapest

Generating up to weekly six (non-stop) departures

Normal, Dangerous and live Reefer containers

Customized Intermodal

Customer Orientation and personal consulting are our hallmarks

High degree of flexibility

Optimization of capacity

International Road Transportation